scufita rosie White rose

Numarul mesajelor : 229 Varsta : 42 Localizare : Tokyo Ken :  Data de inscriere : 11/06/2008
 | Subiect: ZONE TURISTICE IN ROMANIA Lun Iul 13, 2009 2:18 am | |
| Buna tuturor !Voi unde va petreceti vacanta cand mergeti in romania ?Anul asta noi am venit la bunici acasa dar am vrea sa mergem sa vizitam si alte locuri.Voi unde ati fost multumite(multumiti)?Ce va incantat mai mult? |
|
july Pink rose

Numarul mesajelor : 306 Varsta : 43 Localizare : JAPAN Ken :  Data de inscriere : 10/09/2008
 | Subiect: Re: ZONE TURISTICE IN ROMANIA Lun Iul 13, 2009 4:06 pm | |
| Scufita , iti recomand de vizitat locuri unde noi am fost foarte multumiti , Manastirile din zona Moldovei Suceava , Salinele de sare , Castelele din zona Brasovului , Bran - Peles , Castelul din jud Hunedoara , Cetatea de langa Constanta , Mamaia statiunea Hanul Piratilor , Constanta in general , Galati statiunile de langa Dunare , Lacul Sf Ana jud Harghita , Ceahlaul Lacul Rosu , pentru relaxare Izvorul Muntelui langa Bicaz , zona Oltului , sunt fff multe locuri frumoase care le-am vizitat , pentru noi a ramas mai special zonele Brasovului si Constanta - Mamaia , Iti urez vacanta placuta cu amintiri placute acolo unde veti vizita ,  |
|
scufita rosie White rose

Numarul mesajelor : 229 Varsta : 42 Localizare : Tokyo Ken :  Data de inscriere : 11/06/2008
 | Subiect: Re: ZONE TURISTICE IN ROMANIA Lun Iul 13, 2009 4:11 pm | |
| july esti o dulce,mersi ptr informatii.Sotului tau unde ia placut mai mult? |
|
Admin Adminnistrator

Numarul mesajelor : 1973 Localizare : Kanagawa Ken :  Data de inscriere : 23/01/2008
 | Subiect: Re: ZONE TURISTICE IN ROMANIA Lun Iul 13, 2009 5:53 pm | |
| Scufita o idee ar fi sa vizitezi locurile care intra in World Heritage, binenteles de la noi din tara. Eu chiar i-am sugerat lui al meu sa le vizitam pe cele din Japonia deocamdata. Cand am fost in primavara in Italia si Romania nu am avut timp, altfel faceam si turul Frantei  dar ce sa-i faci in doar doua saptamani nu ai cum sa te imparti ici colo.  |
|
bobo Pearl

Numarul mesajelor : 378 Varsta : 108 Localizare : Baicoi Ken :  Data de inscriere : 11/05/2009
 | Subiect: ZONE TURISTICE IN ROMANIA Lun Apr 26, 2010 9:44 pm | |
| |
|
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: ZONE TURISTICE IN ROMANIA  | |
| |
|